Hava Durumu

Çağatay Ulusoy Yeni Aşklara Yelken Açtı

Duygu Sarışın ile olan birlikteliğini Ocak ayında noktalayan Çağatay Ulusoy kendisinden 14 yaş büyük sevgilisi Ece Sükan ile yeni bir aşka yelken açtı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Çağatay Ulusoy Yeni Aşklara Yelken Açtı

Arife günü Ece Sükan ile Anadolu Yakasında görüntülenen Ulusoy, Duygu Sarışın ile 7 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz aylarda  noktalayarak  Ece Sükan ile yeni bir ilişkiye başladı.

Rıza Kocaoğlu,Ece Sükan, Bensu Soral, Çağatay Ulusoy eğlenceli bir gecenin ardından  kameralara yakalandı. Gece sonuna kadar eğlenen grup, eğlenceli gecenin sonunun  ardından soluğu Arnavutköy’de Ece Sükan’nın evinde aldılar.

Bensu Soral Panikledi

Bensu Soral arkadaşlarını bıraktıktan sonra Sükan’nın evine gitmekten son anda vazgeçti. Kameralara yakalanan Bensu Soral: Set sonrası arkadaşlarımızla eğlendik. Daha sonra bende onları arabayla bıraktım diyerek savunma yaptı. Bensu Soral’ın şaşkın ve panik halleri gözlerden kaçmadı. Bu halleri akıllara eşi Hakan Baş’ın haberi yok muydu sorusunu akıllara getirdi. Geçtiğimiz aylarda Bensu Soral eşi  Hakan Baş’ın kalp ameliyatı olduğunu söylemişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.