Hava Durumu

Bor MHP İlçe Başkanı değişti!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bor İlçe Başkanlığına Mustafa Tecimer getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2023 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bor MHP İlçe Başkanı değişti!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bor İlçe eski Başkanı Uğur Zorlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, MHP Genel Merkezi ve İl Başkanlığının tensipleriyle Mustafa Tecimer’in getirildiğini ve 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü yapılacak olan MHP Bor İlçe Başkanlığı Kongresi Mustafa Tecimer’in başkanlığında tek aday olarak yapılacağını bildirildi.

MHP Bor İlçe eski Başkanı Uğur Zorlu

Uğur Zorlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Bugün itibariyle genel merkezimizin ve İl Başkanımızın tensipleriyle Bor İlçe Başkanlığı görevim sona ermiştir. 19 Ağustos Cumartesi günü yapılacak Kongre’de yeni ilçe Başkanımız olarak Mustafa Tecimer beyefendi uygun görülmüştür. Kendisine başarılar dilerim.

Görev süremi boyunca kırdığımız incittiğimiz yetişemediğimiz herkes hakkını helal etsin. Başta dört yılı aşkındır görev yaptığım yönetim kuruluma ve meclis üyelerime teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım Allah’a emanet olun” dedi.

MHP Bor İlçe Yeni Başkanı Mustafa Tecimer

MHP Bor İlçe Başkanlığı’na atanan Mustafa Tecimer’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin tensipleriyle, İl Başkanımız Aytekin Tükenmez ve Milletvekilimiz Cumali İnce beyefendinin oluru ile mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığı’na 19 Ağustos Cumartesi günü yapılacak 14. Olağan Kurultay’da aday olacağımdan önceki dönem İlçe Başkanımız Uğur Zorlu kardeşime yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun birliğimiz dirliğimiz daim olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Arif Türkeş

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.