Hava Durumu

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu evleniyor

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu’nun aşkları dolu dizgin devam ediyor. Bu yaz sonu nikah masasına oturacakları iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2023 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu evleniyor

Ekranların en ünlü oyuncularından olan Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu bu yaz sonu nikah masasına  oturacakları  iddia edildi. Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu’nun aşkları son gaz devam ediyor.

Daha önce 2 kez evlenen İsmail Hacıoğlu’nun ilk evliliği Duygu Kaya Kumarki. İlk evliliğinden  1 kızı var. 2. Evlilği ise yine ekranların bilinen ismi Vildan Atasever.

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çiftinin yaz sonu nikah masasına oturacağı idda ediliyor. Aslıhan Gürbüz’ün yakın çevresine yuva kurmak istediğini ve çoçuk sahibi olamak istediğini söylediği idda edildi. Aşklarını gizlemeyen çift sosyal medyayıda oldukça sık kullanıyor. Yaptıkları paylaşımdan ötürü fotoğrafları hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Geçen sezon Mahkum dizisinde oynayan İsmail Hacıoğlu ve Masumlar Apartmanında oynayan Aslıhan Gürbüz oyunculuk performanslarıylada göz dolduran bir ikili.   Doğa aşığı olan çift geçen sene birlikte Karadeniz tatiline çıkmıştı. Birlikte çıktıkları tatilden orman, akarsu gibi Karadeniz güzelliklerini paylaşmayıda ihmal etmediler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.