Hava Durumu

Kötü Yanlarıyla Burçlar

Burcunuzun en kötü yanını duymaya hazır mısınız? İşte tüm burçların en kötü yanları...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2023 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2023 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Kötü Yanlarıyla Burçlar

OĞLAK

Hem hırslı hemde şanslı olan oğlaklar. Şeytan tüyü olan burçlardır. Kendilerini hemen girdikleri ortamda sevdirebilirler. Sevdiremezlersede sıkıntı çıkaran bir burçtur. Aman dikkatli olun.

ASLAN

Bir ortamda parlayan bir yıldız olmak ister aslanlar. Konuşması,bakışı gülüşü ile ortamların aranan isimleridir. Cazibeleri ile herkesi kendine hayran bırakırlar. Aşırı özgüvenleri sayesinde girdikleri grubun lideri olurlar. Onlar kendini beğenmiş aslan parçasıdır.

İKİZLER

En yalancı burç kimdir diye sorulursa ikizler diye cevap verin çünkü onlar yalan söylemeye bayılırlar. Dengesiz olan ikizler burcu söyledikleri yalanları bazen karıştırabilirler.

BOĞA

Kendilerine ait olmayan şeyleri almayı çok severler. Mesela kendilerine ait olmayan bir kalbi bile çalmak ister onlar.  Yaptıklarının doğru olmadığını bilseler bile yinde huylarından vazgeçmezler.

KOÇ

Aslanlar kadar olmasada liderlik takıntıları vardır. Göz önünde olmaya bayılırlar. Kendini akıllı zanneden ama oldukça ahmak olan koçların havası cips paketi gibidir.

AKREP

Takındıkları sert tavırları yüzünden insanları çok kıran bir buçtur. Sonradan npişman olsalarda gönül almaya tennezzül etmezler. Çünkü onların doğasında özür dilemek yoktur.

YENGEÇ

Son derece yapmacık olan yengeç insanları önemsiyormuş gibi davransada aslında öyle değildir. Kendinden başka gerçekten hiçbir şey umurlarında olmaz. Dokunsalar ağlarım modunda yaşayan yengeçlerin gözyaşları bile bazen sahte olabilir.

BAŞAK

Ayrıntılar arasında kafayı yemek üzere olan bu burç bir süre sonra gereksiz sorgulamalarıyla insanları bıktırabilirler. Dilide acayip sivridir. Bir şey söylerken sonu nereye gider diye asla düşünmez. Bazı huyları insanlara cinnet geçirtebilir.

TERAZİ

Ahh terazi aklın bir karış havada senin sonsuza kadar yaşa sonsuza kadar boş boş gezmek ister. Güzel olmak için kendini yırtar. Böyle giderse hayat teraziyi hiç tınlamayacak.

YAY

Becerizilikleriyle meşhur olan yaylar. Şen şakrak tiplerdir yoksa yetenesizliklerinin üstlerini nasıl örtebilirler ki. Onlar sevmeyi bilmezler. Hayatı eğlence olan yay burçları hayatı pek ciddiye almaz ciddi ortamlardada barınamazlar.

KOVA

Bir şeyi elde etmek için tüm yalanları söylebilirler. Yeter ki onun olsun. Menfaatçi burçlardır İşlerine geldiği gibi takılmayı severler. Onların istemediği bir olay gerçekleştiğinde ortamı terk ederler.

BALIK

Çık artık o pembe hayaller dünyasından. Sürekli üzülen balıklar gereksiz şeyler içinde üzülürler. Hayallerini almayın balığın çünkü avunabileceği tek şey hayalleridir. Dokunmayın ona yoksa çok ağlar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.