Hava Durumu

‘’ISSIZ’’ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde fotoğraf sergisi açıldı. Fotoğrafçı Baybars Sağlamtimur’un kadrajından çekilen fotoğraflar birbirinden güzel fotoğraflar davetlilerin beğenisine sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2022 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2022 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
‘’ISSIZ’’ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Baybars Sağlamtimur tarafından çekilen fotoğraflar Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde sergiye açıldı. 
Issız isimli serginin açılışına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Lütfi Göncü, Medya Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Şerife Türkeş ile birlikte sanatsever davetliler katıldı.
Öğr. Üyesi Baybars Sağlamtimur sergi ile ilgili yaptığı açıklamada ; ‘’ Bu benim için çok heyecan verici bir gün aslında çünkü bir bakıma Niğde’ye de merhaba demiş oluyorum sergimle birlikte. Daha önce Adana, Mersin, Kocaeli gibi farklı illerde hem çalıştığım için hem de etkinlikler yaptığım için oralarda daha çok tanınıyordum. Ama Niğde’ye ilk giriş yaptığım sergilerden birisi bu. Bu sergide hiç Niğde fotoğrafı yok, daha çok Adana Mersin gibi illerin fotoğrafları var. İlerleyen zamanlarda Niğde’nin fotoğraflarını içeren bir sergi daha açacağım. Katılan herkese teşekkür ederim.’’dedi.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ise ; ‘’ Baybars hocamızın sergisi görsel olarak çok güzel. Biz üniversite olarak Niğde’nin sanatsal ve kültürel faaliyetlerini destekleyeceğimizi ilk geldiğimiz günden beri söyledik ve bunun arkasındayız. Kültür Müdürlüğü ile sürekli koordinasyon halindeyiz bu tip faaliyetlere sürekli devam edeceğiz, ilimizde fotoğrafla ilgilenen herkesin bu sergiyi kesinlikle görmesi gerek. ‘’diye konuştu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Lütfi Göncü; ‘’ Hocamızın değerli çalışmaları Anadolu su kültürünün çok değerli örnekleri, değişik fotoğraf teknikleri ile çalışmalar yapmış. Bu ve buna benzer sergiler mutlaka olacak. Hocamla birlikte Niğde’de araziye çıkıp keşfedilmemiş su altı ve su üstü eserlerini Niğdelilere tanıtmayı düşünüyoruz.’’ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.