Hava Durumu

Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun !..

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2022 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2022 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun !..

Öğretmen, veli ve öğrencilere seslenen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir şunları söyledi; 

"Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Niğde’mizde de çocuklarımız, okulları, öğretmenleri ve arkadaşları ile buluşuyor. 

Yüz yüze eğitime hasret kaldığımız o kötü günlere dönmemiş olmanın mutluluğu ile 2022 2023 eğitim öğretim dönemine başlıyoruz
 
Hiç şüphe yok ki öğrencilerimizden öğretmenlerimize, eğitim çalışanlarımızdan velilerimize, eğitimin tüm paydaşlarıyla bilimin ışığında harika bir eğitim öğretim dönemini tamamlamak hepimizin en büyük arzusudur.
  
Değerli Öğretmenlerimiz, 
Sizler bu ülkenin bu milletin varoluşunun, dimdik ayakta duruşunun temel taşlarısınız Sizler bu memleketin geleceği olan çocuklarımız ve gençlerimizin örnek aldığı kahramanlarsınız. Evlatlarımızı o muhteşem bilgi ve tecrübelerinizle geliştireceğiniz, sağlık ve sıhhatle dolu hayırlı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum.
 
Kıymetli Veliler,
Bu sistemin sacayağını oluşturan en önemli parçalardan bir tanesini de şüphesiz veliler olarak bizler oluşturmaktayız. Çocuklarımıza ve eğitimcilerimize elimizden geldiğince yardımcı olarak dönemin başarılı olmasını sağlamak zorundayız. Şüphesiz ki başarılı bir eğitim öğretim dönemine en çok ihtiyaç duyan bunu fazlasıyla arzulayan tarafların başında biz veliler yer almaktayız. Bu gerçeği unutmadan yavrularımızın ve eğitimcilerimizin destekçisi olmalıyız.
 
Sevgili Çocuklarımız,
Bu ülkenin geleceği sizlersiniz, bugün yapılan her şey sizler için, sizlerin geleceği için, pırıl pırıl yarınlara ulaşmanız içindir.  

Bizler Niğde Belediyesi olarak, Niğde Belediye Başkanı Emrah amcanız olarak sizlere güzel yaşanabilir bir şehir bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz.  Sosyal faaliyetler kültürel etkinlikler ve sportif alanda hizmetler ile sizlerin her daim yanında olacağız.

Siz değerli yavrularımızın hiçbir sıkıntı çekmeden bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak, sessiz sakin ve güzel ortamlarda çalışmalarınızı yapabilmeniz için kütüphaneler yaptık yapmaya da devam edeceğiz.

Siz istediğiniz sürece sizi çalışmaktan alıkoyacak her türlü imkansızlıkları ortadan kaldıracağıma dair sizlere söz veriyorum.
 
Bu vesileyle 2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim." 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.