Hava Durumu

Yarışmanın kazananı 15 bin lira ve iş imkanına sahip olacak !..

NÖHÜ ve Niğde Teknopark organizatörlüğünde, ülkemizin e-dönüşüm ve dijital güvenlik alanında çalışmaları ile önde gelen kuruluşlarından ArkSigner Türkiye’nin genç yeteneklerini T.C. Kimlik Kartı ve Yüz Tanıma Teknolojileri ile Mobilde Ödeme Hackathon’unda bir araya getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2022 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2022 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Yarışmanın kazananı 15 bin lira ve iş imkanına sahip olacak !..

Yaratıcı ve geliştirici fikirlerin kıyasıya yarışacağı Hackathon’da T.C. kimlik kartı ve yüz tanıma sistemleri ile ödeme yapma yeteneğine sahip mobil uygulamalar üzerine çalışılacak. 

NÖHÜ Rektörü ve Niğde Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Uslu, Hackathon ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; İç Anadolu Bölgesi’nde yazılım ve donanım alanına ilgi duyan üniversite öğrencilerine ve yazılımcılara parlak bir geleceğin kapılarını aralayacak olan Hackathon’un, 4-5 Kasım tarihlerinde NÖHÜ Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceğini bildirdi. 

Hackathon, 4 Kasım saat 10.00’da başlayacak ve kesintisiz olarak 5 Kasım saat 10.00’a kadar 24 saat sürecek. Aynı gün 14.30’da ödül töreni düzenlenecek.  

Yarışmanın kazananı 15 bin TL büyük ödülün sahibi olurken kariyer yolculuğunda dijital güvenlik alanında Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan ArkSigner’da çalışma imkânı da bulacak.

Haydi genç yetenekler, ülkemize ve dünyaya teknoloji ile değer katmanın tam vakti! Siz de geleceğe yön veren fikirlerinizi hayata geçirmek için yarışmadaki yerinizi hemen ayırtın! Son başvuru tarihi 30 Ekim 2022. 

Başvuru için: https://docs.google.com/forms/d/1dBEhjUFS3Ta13sMbmZQObpAm-jrQZLoiNdfWtLmS3g8/viewform?edit_requested=true

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.