Hava Durumu

YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ 

Karakapı ve Altunhisar’ı ziyaret eden AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ 

Bugün Karakapı ve Altunhisar’ı ziyaret eden AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 

Ziyaretlerinde Prof. Dr. Cevahir Uzkurt: “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın çizmiş olduğu Türkiye Yüzyılı hedefine durmadan yorulmadan tüm vatandaşlarımıza anlatarak hep beraber inşası için mücadele edeceğiz” dedi. 

“Niğdemiz Anadolu’nun merkezinde yer alan  tarım ve hayvancılıkta ciddi sermayesi olan bir kent. AK Parti olarak bizler daima çiftçimizin ve vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu; çiftçimizin derdi bizim derdimiz diyerek gerek çiftçi destekleme projeleri ile gerek tarım ve hayvancılığına teşvik yatırımları ile çiftçimizle beraber olmaya devam edeceğiz” Dedi. 

Niğde’nin her seçimde olduğu gibi bu seçimde de gerekeni yapacağına vurgu yapan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt 14 Mayıs seçimlerinde terörle kol kola gezen, terörün sözcülüğünü yapan hiç bir gruba, kişiye Niğdemiz geçit vermedi yine vermeyecektir dedi.

Uzkurt “Savunma sanayisinde yapılan yatırımları değerlendirerek, şayet 14 Mayısta daha kendi arasındaki beraberliği sağlayamamış bir ittifaka oy verilirse yapılan bu yatırımların hepsinin bir bir iptal olacağını söyledi.”

“Niğde’nin gelişmesi ve kalkınması için elimizden geleni yapacağımıza, şehrimizin her alanda bölgesinde parmakla gösterilecek bir şehir olması yolunda atılacak her adıma hazır olduğunu söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.