Hava Durumu

Yardım ekibi yola çıktı !.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 şiddetindeki depremde enkaz altında kalanlara yardım için Niğde’den 3 araç 10 arama kurtarma ekibi Osmaniye’ye yola çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2023 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2023 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Yardım ekibi yola çıktı !.

Sarsıntısı ilimizde de hissedilen 7.4 şiddetindeki deprem sonrası enkaz altında kalan vatandaşlarını kurtarmak için ekipler zamanla yarışırken Niğde belediyesi ekipleri de Osmaniye’de ki vatandaşlara yardım için seferber oldu. 
Tüm vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, Allah ülkemizi her türlü yıkımdan ve afattan muhafaza eylesin, inşallah ekiplerimiz yardım için yola çıktılar ”dedi.  

Deprem bölgesi için yardım toplanıyor 

Niğde Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Depremden etkilenen vatandaşlarımıza gönderilmek üzere mont, hırka, kazak, çorap, bot, battaniye, ısıtıcı ve çocuk bezi topluyoruz.  Yapacağınız yardımları Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne teslim edebilersiniz” ifadeleri kullanıldı. 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; kışın şiddetli ve musibetin büyük olduğunu tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması gerektiğini söylerken, “Niğde olarak canımızla malımızla her zaman kardeşlerimizin yanındayız, inşallah toplanan yardımları en kısa sürede yerine ulaştıracağız” dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.