Hava Durumu

Vali Koç, vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor

Niğde Valisi Mustafa Koç, Karaatlı, Dündarlı, Dikilitaş ve Hacıbeyli sakinleri ile bir Araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2022 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2022 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Vali Koç, vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor

Niğde Valisi Mustafa Koç, İl Jandarma Komutanı J. Albay Nihat Özkök ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde Karaatlı ve Dündarlı Kasabaları ile Dikilitaş Köyü, ve Hacıbeyli köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Buralarda İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve devam eden yatırımları inceledi.

İlçe, kasaba ve köy ziyaretlerini sürdüren Vali Koç, ziyaretlerinin ilkini Karaatlı Kasabasına gerçekleştirerek Karaatlı Belediye Başkanı Emin Yılmaz'ı makamında ziyaretti.

Başkan Yılmaz’dan belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar ve kasabanın genel durumu hakkında bilgi alan Vali Koç, daha sonra kasaba meydanında mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaatlı kasabası sakinlerinin ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinleyen Koç, ilgili kurum müdürlerine sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması  konusunda talimat verdi.

Karaatlı kasabasının ardından Dikilitaş Köyüne geçen Vali Koç, burada da vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından Dündarlı Kasabasına giderek Dündarlı Belediye Başkanı Mustafa Kamar’ı makamında ziyaret etti.

Belediye ziyaretinin ardından Dündarlı Kasabası sakinleri ile görüşen Koç, daha sonra geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel afetinden zarar gören bölgede incelemelerde bulundu. Buradaki incelemelerinin ardından Hacıbeyli Köyüne giden Vali Koç, köy sakinleri ile bir araya geldi.

Ziyaretler esnasında yaptığı konuşmasında köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırarak refah seviyesini yükseltmek ve bölgede yaşanan sorunların bir an önce giderilmesi noktasında İl Özel İdaresi olarak gereken çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Niğde Valisi Mustafa Koç; “Tarım ve hayvancılıkla uğraşarak kendisine, çevresine, iline ve ülkesine katkı sağlayan köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak ve onlara destek olmak bizlerin en önemli sorumlulukları arasındadır. Bizler de her fırsatta vatandaşlarımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. vatandaşlarımızı dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini imkânlar çerçevesinde yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah bu ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.