Hava Durumu

Vali Koç; Vatandaşlarımızın burnu bile kanamasın!..

Niğde Valisi Mustafa Koç, trafik düzeni ve güvenliğinin artırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü ve takip eden hafta kutlanan ‘Karayolu Trafik Haftası’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Vali Koç; Vatandaşlarımızın burnu bile kanamasın!..

Niğde Valisi Mustafa Koç, yayımladığı mesajda vatandaşların ‘Can Güvenliği’ni vurguladı. Vali Koç mesajında; ‘‘Bizlerin yegâne amacı; hiçbir vatandaşımızın trafik kazaları dolayısıyla burnunun bile kanamadan güven içerisinde seyahat etmesidir. Bu amaç doğrultusunda bu yıl İçişleri Bakanlığımızın ‘Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz’ mottosu ile farkındalık faaliyetleri ekiplerimiz tarafından aralıksız sürdüreceklerdir.

Bu anlamlı haftada ilimiz genelinde jandarma ve emniyet trafik birimlerinde çalışan personelimizi bugüne kadar gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Ayrıca, trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları hususunda daha dikkatli ve duyarlı olmalarını diliyor, ‘Trafik Haftası’nı kutluyor ve güvenli, kazasız günler temenni ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.