Hava Durumu

Vali Koç: Gazeteciler kamunun vicdanıdır !..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Niğde Öğretmenevi’nde düzenlenen programla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2023 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2023 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Vali Koç: Gazeteciler kamunun vicdanıdır !..

Niğde Valiliği tarafından organize edilen programa; Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök, Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Küresel Gazeteciler Konseyi Niğde İl Temsilcisi ve Medya Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Şerife Türkeş ve Niğde’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Niğde Valisi Mustafa Koç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri vardır. Hemşerilerimizin doğru güvenilir haber alması noktasında var gücüyle çalışıyorsunuz. 
Hemşerilerimizin ilimizin gelişmesi, kalkınması için gerek ekonomik, gerek kültürel manada çok önemli vazife üstleniyorsunuz. Bu anlamda kamunun vicdanısınız. Takdir edersiniz ki bizler de bazı şeyleri gözden kaçırabiliyoruz. O noktada bizlere yol göstererek adeta rehberlik ediyorsunuz. Bu anlamda ilimizde görev yapan basın mensuplarının bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyoruz." 

Duayen Gazeteci Ahmet Öncü telefonla katıldı 

Niğde basınının duayen ismi Ahmet Öncü, rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı programa telefonla bağlanarak Vali Mustafa Koç ile görüştü. Vali Koç'a çalışmalarından ötürü kolaylıklar dileyen duayen gazeteci Ahmet Öncü, tüm gazetecilerin gününü kutladı. Vali Mustafa Koç, duayen gazeteci Ahmet Öncü'ye acil şifalar dileyerek konuşmasını sonlandırdı. 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.