Hava Durumu

Vali Koç; Emniyet teşkilatı göz bebeğimiz

Emniyet Teşkilatının 178. kuruluş yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2023 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2023 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Vali Koç; Emniyet teşkilatı göz bebeğimiz

10-16 Nisan Polis Haftası olarak kutlanıyor 

Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda saat 10.00'da Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler, saat 10.30'da Derbent Şehitlik Ziyareti, saat 11.30'da da Şadırvan Parkta açılan tanıtım standı ile devam etti. Program son olarak Dışarı Camiinde yapılan Mevlid Programı ile son buldu.  
Cumhuriyet Meydanında ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Derbent Şehitliğinde devam eden programda dualar eşliğinde şehit kabirleri ziyaret edildi, karanfiller bırakıldı. Tüm şehitler adına duayı Niğde İl Müftüsü Osman Ayas yaptı. 
Şadınvan Parkta ekipmanlar sergilendi 
Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 178. yılı kapsamında düzenlenen programda Şadırvan Parkta emniyet ekipmanları sergilendi. Tüm emniyet birimlerinin yer aldığı stantlarda vatandaşlara yönelik uyarı ve bilgilendirici broşürler de dağıtıldı. 
Niğde Valisi Mustafa Koç yıldönümüne ilişkin yaptığı açıklamada şunlara değindi; 
"Vatandaşlarımızın güvenli şekilde yaşaması için vazife gösteren tüm teşkilatımızın bu özel gününü kutluyorum. Devletimizin göz bebeği teşkilatımızın kuruluşunun 178. yılı için buradayız.. Emniyet teşkilatımız milletimizin bölünmez bütünlüğü ile, güven içinde yaşaması için çabalıyor. Kazasız belasız vazife geçirmelerini diliyor, teşekkür ediyorum." 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.