Hava Durumu

Vali Koç, Çamardı'da vatandaşlarla buluştu !..

Niğde Valisi Mustafa Koç Çamardı İlçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Vali Koç, Çamardı'da vatandaşlarla buluştu !..

İlçe, kasaba ve köy ziyaretlerini sürdüren Niğde Valisi Mustafa Koç, İlimiz Çamardı İlçesine bağlı Çukurbağ, Demirkazık ve Pınarbaşı Köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Albay Nihat Özkök ve ilgili kurumların müdürleri ile birlikte ziyaretlerinin ilkini Çukurbağ Köyüne gerçekleştiren Vali Koç, köy sakinleri ile bir araya gelerek görüş ve talepleri dinledi.

Çukurbağ köyündeki ziyaret ve incelemelerinin ardından sırasıyla Demirkazık ve Pınarbaşı köylerine giden Vali Koç, buralarda da vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Gerçekleştirilen toplantılar sonrası iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat veren Koç, daha sonra İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Ziyaretlerine Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi ile devam eden Vali Koç, güreş şampiyonasına hazırlanan U15 Milli Takımı ile bir araya gelerek genç güreşçilere müsabakalarında başarılar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.