Hava Durumu

Uzkurt, “Türkiye ve Niğde sanayide atağa kalktı”

Ak Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 23:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 23:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Uzkurt, “Türkiye ve Niğde sanayide atağa kalktı”

AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde’ye bağlı Fesleğen ve Koyunlu köylerinin yanı sıra merkezde faaliyet gösteren kalsit fabrikasını ziyaret etti. 

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Uzkurt, köylere yapılan yatırımların hız kesmeden devam edeceğini, köy ve mahallelerde asfaltlanmayan, alt ve üst yapı çalışması yapılmayan yer kalmayana dek süreceğinden bahsederek, köylere en çok AK Parti iktidarı döneminde yatırım yapıldığını söyledi. 

Öte yandan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, kalsit fabrikasında çalışan personelle buluşarak sohbet etti.

“SANAYİDE ATAĞA GEÇTİK”

AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Türkiye ve Niğde’nin sanayide atağa geçtiğini ifade etti. 

Uzkurt, “Türkiye’nin ve Niğde’nin sanayi de atağa geçtiği bir dönemi yaşıyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonunda en çok pay sanayicimizindir. Şehrimizde önemli bir paya sahip olan bu işletmelerimizin desteklenmesi, kalkınması ve büyümesi için gereken ne varsa yapmaya hazırız.” dedi. 

Milletvekili Adayı Uzkurt, ziyaretlerin ardından Ahi Paşa Mahallesi esnafı ile buluştu. Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’a vatandaşların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. 

Burada konuşan Uzkurt, “Yaşanan kriz ve sıkıntıların bir birçözülecek ve bu sıkıntılarda ancak AK Parti sayesinde atlatılır” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.