Hava Durumu

Uzkurt: Sanayici ve esnafımızın her zaman yanında olduk

AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, esnaflarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Uzkurt: Sanayici ve esnafımızın her zaman yanında olduk

Yeni sanayi sitesinde esnaflarda buluşan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, ardından Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Alim Yeşil ve yönetimi ile toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti’nin sanayici ve esnafın yanında olduğunu belirten Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

 “AK PARTİ SANAYİCİNİN DAİMA YANINDA OLDU”

AK Parti iktidarında sanayiye önemli yatırımlar yapıldığını hatırlatan Niğde Milletvekili Adayı Cevahir Uzkurt, sanayicinin daima yanında olduklarını ifade etti.

Uzkurt, “Türkiye yüzyılı vizyonu bizlere şunu göstermiştir ki AK Parti 20 yıldır iktidarda ve sanayimize yapılan yatırım bizim iktidara gelmemizle hatrı sayılır biçimde artış göstermiştir. Kredi destekleri, iş başı eğitim programları ile 6 veya yıllık sigorta ücretinin devletin ödemesi gibi projeler hayata geçirilerek özel sektörde hizmet veren sanayicimizin daima yanında olduk.” şeklinde konuştu.

“ESNAFIN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, kendisinin KOSGEB Başkanlığı yaptığını ve bu işi iyi bildiğini söyleyerek, esnafların destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Prof. Dr. Uzkurt, “Küçük ve orta ölçekte hizmet veren iş yerlerimizin Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) aracılığıyla, İşkur aracılığıyla bir çok destek verilmekte. AK Parti esnafı en çok düşünen bir partidir. Öyle ki sigorta ve pirim ödemeleri noktasında yapılan devrimler aşikârdır. Küçük ve orta büyüklükte açılacak olan işletmelerin en büyük destekçisi olacağız.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ziyaretlerde AK Parti Niğde Milletvekili Adayı İbrahim Baloğlu, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde İl Başkanı Nuri Ayduğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak ve teşkilat üyeleri de yer aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.