Hava Durumu

Üst düzey açılışta gövde gösterisi !

Devlet Bahçeli Bulvarı ve üst geçidi MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın katılımıyla açıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2022 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2022 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Üst düzey açılışta gövde gösterisi !

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Niğde'yi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Devlet Bahçeli Bulvarı açılışına da katılan Durmaz, Cumhur İttifakı adına birlik beraberlik mesajı verdi. 

Kesilen kurbanın ardından bulvarı ve üst geçidi gezen protokol üyeleri, alanda incelemeler yaptı ve yetkililerden bilgiler aldılar.

DURMAZ "FİTNELERE ALDIRIŞ ETMEYECEĞİZ" 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz açılışta yaptığı konuşmada,

“Türk milletine hizmet etmek ve güçlü devlet, mutlu millet hedefine ulaşmak amacıyla çalışıyoruz. Kanla, fedakârlıkla ve büyük gayretle, bedellerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılına sağlıklı bir şekilde kavuşması, 2053 ve 2071 hedeflerine salimen ulaşması için çabalıyoruz. Enerji ve gıda sorununu tetikleyen küresel çatışmalar süresince içeride ve dışarıda sürdürdüğümüz terörle mücadelede Türkiye, Cumhur İttifakı'nın gücü, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin imkânlarıyla her alanda sorunlarla baş etmesini bilmiştir. Cumhur İttifakı kader birlikteliğidir, milli birlikteliktir. Cumhur İttifakı uyanan tarihin sesi, direnen coğrafyanın mesajıdır. Fitnelere aldırış etmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnsanımıza insanca yaşam için eserler inşa edeceğiz. İnsanımızın her zaman yanında olacağız. Bugün açılışı yapılan ve saygıdeğer Genel Başkanımızın adının verildiği üst geçidin Niğde'mize, Niğdeli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. 

Gültekin "NİĞDE İÇİN ANLAMLI GÜN"

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, “Devlet Bahçeli Bulvarı'nda Devlet Bahçeli üst geçidi. Allah başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Doktor Devlet Bahçeli Beyefendi'ye hayırlı ömürler, uzun ömürler versin. Cumhur İttifakımız her daim olsun. Bugün de görüyoruz ki vatan, bayrak, millet, ezan aşkına bu ittifakın iki bin yirmi üçte de hep beraber devam etmesi gerekiyor. Bu birliktelik Niğde'de şu anda gerçekten çok anlamlı ve güzel. İnşallah bu ittifak Niğde'mizde ve tüm Türkiye'de ilerleyeceğini düşünüyorum. Bu açılışımızın hayırlı olmasını diliyorum." 

Ergun "HİZMETLER DEVAM EDECEK" 

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun açılışla ilgili konuşmasında, “Buraya gelen Sayın Genel Başkan Yardımcımızla beraber Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ismi verilen bir bulvarın açılışında buradayız. Önümüzdeki dönemde de biz Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam edeceğiz. Burada iki partinin birleşmesindeki temel unsurlardan en önemlisi işte tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet dediğimiz ve aynı ilkeler doğrultusunda altında birleştiğimiz bir ülkenin birlikteliği. Üst geçidimiz yeniden hayırlı olsun. Rabbim kaza bela vermesin. Cumhur İttifakı olarak inşallah hem ilimize, hem ülkemize çok hizmet olacak. Rabbim tekrarını getirmeyi nasip etsin diyorum.” dedi. 

Özdemir "ŞEREF VERDİLER" 

Başkan Özdemir, “Bulvarımız uzun zamandır hizmet veriyordu. Buradan bir tren yolu geçiyordu malum. Burada her sene onlarca kaza oluyor ve mutlaka her yıl bir ölüm haberi alıyorduk. Allah'a şükürler olsun 2022 yılının başından itibaren üst geçidimiz tamamlandı. Devlet Demiryolları'yla birlikte yaptığımız bir üst geçitti. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ulaştırma Bakanımıza teşekkür ediyoruz, bir kez daha minnetlerimizi sunuyoruz. Çok şükür artık herhangi bir kaza haberi almıyoruz. Sayın Genel Başkan Yardımcımızın ilimizi ziyaretlerinden dolayı ben öncelikle kendisine de teşekkür ediyorum. Teşrif ve şeref verdiler. Üst geçidin açılışını hep birlikte yapalım istedik. Şimdi burası aynı zamanda bildiğiniz gibi Devlet Bahçeli Bulvarı ve Devlet Bahçeli üst geçidi. Sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımızın bir yol arkadaşı. Özellikle dâhili ve harici bütün şer odaklarının karşısında Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte yürüyen her zaman devletinin ve milletinin yanında olan büyük bir devlet adamımız. Biz de bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.