Hava Durumu

Unutulan Amas Bağları hatırlandı

Aylar önce asfalt atılmadığı ve çöplerin toplanmadığı gerekçesiyle gündeme getirdiğimiz Amas Bağları sokakta asfalt çalışması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2024 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2024 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Unutulan Amas Bağları hatırlandı

Niğde Merkez’e bağlı Efendibey Mahallesinde bulunan Amas Bağları Mevkiinde dört sokaktan 3'ünde yollar sıcak asfaltlıyken, sadece Amas Bağları sokakta asfalt bulunmuyordu. Geçtiğimiz günlerde Niğde Belediyesi tarafından yama ve çukurlarla dolu adeta 3. dünya ülkelerini andıran sokak, nihayet asfalta kavuştu. Niğde'nin sayılı yeşil ve doğal alanlarından birisi olan bölgenin bu seviyede unutulmuş olması bölge sakinleri üzerken neden bu kadar uzun süre kaliteli yollara kavuşmadığı ise merak konusu. Amas Bağları Sokak asfaltlanmadan önce civarda bulunan diğer bütün sokaklar asfalta kavuşmuş, hatta birçok kişinin evinin kapısına kadar asfalt dökülmüştü. 

GÜNDEME GETİRMİŞTİK

Ağustos ayında konuyla ilgili yaptığımız haberde yine neden bu sokağa asfalt atılmadığını ve çöplerin toplanmadığını sormuştuk, ancak herhangi bir yetkili konuyla ilgili ne yazık ki bir açıklama yapmamıştı. Şimdi asfalta kavuşan Amas Bağları Sokak için bölgede yaşayan vatandaşlar adına yeniden soruyoruz; ''Çöpler neden zamanında toplanmadı ve asfalt diğer sokaklardan 6 ay sonra atıldı?'' Aşağıdaki bağlatıdan yaptığımız habere ulaşabilirsiniz.

AMAS BAĞLARI SOKAK UNUTULDU

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.