Hava Durumu

Ünlü kahve zincirinin Niğde şubesinde polise saldırı!

İsrail'in Gazze'ye insanlık dışı saldırılarını protesto etmek isteyen bir kişi, Türkiye'de ünlü bir ABD'li kahve zincirinin şubesinde bulunanlara sözlü şekilde saldırdı. Protestonun dozunu kaçıran kişi, olay yerine gelen polise tokat attı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2023 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2023 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ünlü kahve zincirinin Niğde şubesinde polise saldırı!

Niğde'de İsrail'i protesto amacıyla ABD merkezli bir kahve zincirinin şubesinde oturanlara tepki gösteren şahıs,müşterilere küfür edip taşkınlık çıkardı.

İsrail'in Gazze'de çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden olan ve günlerdir süren saldırılar devam ederken, İsrail'e desteğini açıklayan markalara yönelik protestolar da devam ediyor. 
 

OLAY YERİNE GELEN POLİSE SALDIRDI

Niğde'de ünlü bir kahve zincirinin şubesinde oturan müşterilere tepki gösteren, küfür edip taşkınlık çıkaran bir kişi ile müşteriler arasında tartışma çıktı. Oturan müşterilere hakaret ve küfür eden şahıs ile müşteriler arasında tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Protestonun dozunu kaçıran şahıs olay yerine gelen polislerden birine tokat attı. Yaşanan olayın ardından saldırgan, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.