Hava Durumu

Türküler şehit aileleri ve gaziler için okundu !..

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, "Bayrakta Al Olanlar Türkü ve Şiir Gecesi" düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2022 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2022 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Türküler şehit aileleri ve gaziler için okundu !..

"Al Bayrak Uğruna Can Verenler Projesi" kapsamında şehit aileleri için düzenlenen gecede türkü ve şiirler bu sefer şehit aileleri ve gaziler için seslendirildi. 

Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda düzenlenen gecede Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir konuştu. Demir konuşmasında "Al Bayrak Uğruna Can Verenler Projesi" kapsamında yapılan çalışmaları anlattı ve şunları söyledi; 

"Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize Moral vermek acılarını paylaşmak, sevinçlerine ortak olmak adına projemiz kapsamında Niğde Güzel Sanatlar Lisesi Kıymetli Öğretmenlerimizin ve Sevgili Öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu programla gerçekleştirdik. Niğde Şehit Aileleri Derneği olarak Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz için elimizden gelenin en güzelini dernek yönetimi olarak gayret gösteriyoruz. Projemiz kapsamında Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte 2 gün konaklamalı Bursa ve Çanakkale gezimizi, Motivasyon Kampımızı, Şehitlerimizin Resimlerinin İlmik İlmik halıya dokunması ile Türk Bayrağı ve Kura-nı Kerim takdimi ve son olarak da Kahramanlık Türkü ve Şiir Gecemizle Projemizi tamamlamış bulunmaktayız. Projemizde emeği geçen Valimiz Sayın Mustafa Koç’a İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Ersoy’a Niğde Sivil Toplumla ilişkiler İl Müdürümüz Sayın İbrahim Say ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" 

Niğde Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan Türkü ve şiir gecesi, vatan ve kahramanlık hikayelerinin işlendiği şiir, türkü ve tiyatro gösterileri ile tamamlandı.

Programa; Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nihat Özkök, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, il kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.