Hava Durumu

TEMAD 38. yaşını buruk kutluyor !..

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği bu yılki kuruluş yıldönümünü buruk kutluyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2022 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2022 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
TEMAD 38. yaşını buruk kutluyor !..

TEMAD 38 YAŞINDA 

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) bu yılki 17 Ekim kuruluş yıl dönümünü Bartın'da meydana gelen maden kazası nedeniyle buruk kutluyor.

TEMAD Niğde Şubesi Yönetim Kurulu, Ankara'da düzenlenecek olan kuruluş yıldönümü törenine katılacak. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Ankara Anıtpark ve Gazi Orduevinde düzenlenmesi planlanan müzik ve gösteri temalı eğlenceler meydana gelen maden kazası nedeniyle iptal edildi. 

Kuruluş yıldönümü 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği kaza nedeniyle iptal olan programların yerine TEMAD Ankara Genel Merkezinde mütevazi şekilde kutlanacak. 

TEMAD Niğde Şube Başkanı Necdet Kafalı bir açıklama yaptı. Kafalı açıklamasında, Emekli ve çalışan astsubayların özel gününü kutlayanlara teşekkür ederken şunları söyledi; "Her yıl olduğu gibi bu yılda emekli astsubaylar derneğimiz tarafından düzenlenen programın bir bölümü maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına iptal edilmiştir. Astsubaylar olarak 17 Ekim günü bizleri onure edici paylaşımlarla mutlu eden, kurum, kuruluş, STK'lar, siyasi partiler ve kişilere duyarlılıkları için teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz." dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.