Hava Durumu

Teknopark'ta yönetim ibra edildi

Niğde A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Teknopark'ta yönetim ibra edildi

Niğde Teknopark A.Ş.’nin 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ticaret Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, Bor Ticaret Odası’nı temsilen Şuayip Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet Şener, Ogün A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ogün Songur, NiğTaş A.Ş. ve Mikrokal A.Ş.’yi temsilen Hayri Aruk’un katılımıyla Niğde Teknopark A.Ş. toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı Niğde Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Rifat Battaloğlu’nun dönem faaliyetleri sunumu ile başladı. Sunumun ardından dönem mali tablolarının okunmasıyla dönemin ve yönetimin ibra oylamasına geçildi ve yönetim, ilgili dönem için oy birliği ile ibra edildi. Akabinde gündem maddelerinin görüşülmesi gerçekleştirilirken yapımı planlanan ikinci bina ile ilgili son durum, geçmişte yapılan faaliyetler ışığında gelecekte şehrimizde girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine yönelik atılacak adımlar gibi geleceğe yönelik konuların görüşülmesi ile toplantı sona erdi.

Toplantının ardından genel kurul üyeleri, Niğde Teknopark A.Ş.’de faaliyetlerini yürüten firmalara ziyarette bulundular.

Haber: Arif Türkeş

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.