Hava Durumu

Tayfur’dan kötü haber!

Arabeskin  sevilen sesi Ferdi Tayfur ve Yeşilçam’ın sevilen filmlerinde rol alan Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur müziği bıraktığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2023 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2023 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Tayfur’dan kötü haber!

Ferdi Tayfur’un kendisi gibi şarkıcılık yapan kızı Tuğçe Tayfur’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini üzdü.

AĞIR GELMEYE BAŞLADI

Yıllardır bu işi yaptığını ve zorluklar yaşadığını dile getiren güzel şarkıcı Tuğçe Tayfur sosyal medya hesabında sevenlerine “ Sevgili dinleyicilerim, 18 yaşımdan beri bu işi profesyonel olarak yapıyorum biliyorsunuz. Çok anılar biriktirdim. Çok şey öğrendim.  Yeri geldi güldüm yeri geldi ağladım, yeri geldi büyük kazıklar yedim yeri geldi manüplasyona  uğradım. Ama bu süreçte istediğim her şeyi başardım. En büyük gururum babamın şarkılarını söylemek oldu  sizlerle hep beraber. Ama ben artık sahne almak istemiyorum. Bazı şeyler bana ağır gelmeye başladı. Birkaç zamandır sözünü verdiğim sahneleri bitirmeyi bekliyordum. Bundan sonra neler  yaparım benim için de sürpriz olacak. Bu zamana kadar benimle birlikte şarkıları göz göze kalp kalbe  söyleyen tüm dinleyenlerime  sevgilerimi iletiyorum ve anlayışınızı bekliyorum.” Dedi.

Tuğçe Tayfur Arabeskin sevilen ismi Ferdi Tayfur ve Yeşilçam’a ismini başarıları ile yazdıran Necla Nazır’ın kızıdır. Tayfur küçük yaşlarda babası gibi müzikle ilgilendi ve şöhret basamaklarında başarısı ile ilerledi.  Tuğçe Tayfur, eşi Tolga Ertuğrul'dan 2010 yılında, ikinci eşi Taner Şafak'tan 2019 yılında boşandı.2022 yılında Burak Kalfa ile nişanlandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.