Hava Durumu

'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' projesi !

Niğde Merkez Şadırvan Parkta gençlerin sosyal medya bağımlılığının azaltılması adına 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2022 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2022 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' projesi !

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 81 ilde hayata geçirilen "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi kapsamında Niğde'de de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin sosyal medya bağımlılığının azaltılarak; sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde eş zamanlı etkinlikler düzenledi. Şadırvan parkta düzenlenen etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Gün boyu süren etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler kapsamında kurulan stantlarda  ebru, bilek güreşi ve langırt oyunu gibi çeşitli faaliyetler yer aldı.


Düzenlenen etkinliğe Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin'de katıldı. Çocuklarla etkinlikte oyunlar oynayan ve proje ile ilgili açıklama yapan  Gültekin;
''Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gençlik Merkezi ekibi ile yeni çarşıda  güzel bir etkinlikte beraberiz. Sosyal Medyadan Sosyal Meydana projesi kapsamı ile gençlerimizle çocuklarımızla bir arada olduk. Bu güzel etkinlik için Gençlik Merkezi ekibimize, Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerine  ve sayın bakanımıza teşekür ediyorum. Çocuklarımızı gençlerimizi bu güzel etkinliğe davet ediyoruz. '' dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.