Hava Durumu

Sosyal Medyadan Sosyal Meydana!.. 

Niğde’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ projesi kapsamında gençlere ve çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Sosyal Medyadan Sosyal Meydana!.. 

Sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" etkinliği Niğde’de de düzenlendi.


Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkati çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak aktif şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi’ kapsamında düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.


‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ etkinlikleri kapsamında çeşitli oyunlar oynandı. Her yaştan insanın katıldığı etkinlikte gençlerin Sosyal medya ve teknoloji bağımlılığından uzaklaştırılıp meydanlara çekilmesinin amaçlandığı bildirildi.
Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘’15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ’Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ projesi kapsamında Gençlik Merkezimizin Güzel Sanatlar ve El Sanatları sergileri vatandaşlarımız ve gençlerimiz tarafından büyük ilgi gördü.” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.