Hava Durumu

Seçimden hemen sonra ''Bu neyin kini?''

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimi’nde Niğde’nin Bor ilçesinde seçimi kazanan AK Partili Belediye Başkanı ilk icraat olarak seçimdeki MHP’li rakibinin işyerinin önünü, iş makineleri ile kazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 11:31
Kaynak: Mustafa Altıner
https://www.medyahabersitesi.com
Seçimden hemen sonra ''Bu neyin kini?''

Yerel Seçimde yeniden Bor Belediye Başkanı olan AK Parti adayı Serkan Baran'ın seçildikten sonraki ilk icraatı, rakibi MHP’li aday Sıtkı Erat’ın kızına ait iş yerinin önündeki kaldırımları sökmek oldu.

Bor Devlet Hastanesi karşısında bulunan MHP’nin adayı Sıtkı Erat’ın kızına ait eczanenin önüne gelen onlarca kamyon ve iş makinası, eczane önünde bulunan ve araçların kolayca park yapabileceği şekilde olan alçak seviyedeki kaldırımı ve parke taşlarını, zabıta ekiplerinin gözetiminde Bor Belediyesi tarafından söküldü.

Niğde’nin Bor ilçesindeki AK Partili Bor Belediyesi’nin, MHP Adayı Sıtkı Erat’a karşı seçimin hemen ertesinde ilk icraat olarak yaptığı hamle, dikkat çekti. Bor Belediyesi ekipleri, sabah saatlerinde MHP adayı Sıtkı Erat’ın kızının işyerini demir bariyerlerle çevirdi, öğleden sonra da iş makinaları ile eczane önündeki kaldırımı söktü. Yapılan bu hamle, ''Cumhur İttifakı'na Niğde'de ne oldu?'' sorusunu beraberinde getirdi.

''BU NEYİN KİNİ, NEYİN ÖCÜ?''

Yaşanan duruma tepki gösteren MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, yaptığı açıklamada; ‘’Her şey ortada, seçim biteli iki gün olmuş. Bugün bir bakıyorsunuz belediye çalışıyor. Maalesef kızımın eczanesinin önünü görüyorsunuz. Kamyonlar, kepçeler, dozerler çalışma yapıyoruz diyorlar, kazıyorlar. Her şey ortada. Burası yıllardır böyleydi. Ama arkadaşların kafasında bir plan var. Tesadüf olabilir mi bu? Ben tesadüf olmadığını biliyorum. Bu neyin kini? Bu neyin öcü bilmiyorum. Yakışıyor mu? Herkes kendine yakışanı yapar. Ben kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Allah bildiği gibi yapsın.’’ dedi.

Sıtkı Erat, biz Tayyip Bey’e oy verdik, sözde ittifak var diyerek sözlerine şöyle devam etti; ‘’Sözde Cumhur ittifakı var. Biz dün hep beraber Tayyip Bey’e oy verdik. Tayyip Bey’in Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalıştık. Tayyip Bey için çalıştık. Bugün de yerel seçimde yarışacaksınız dediler yarıştık. Hayırlı uğurlu olsun, kazanan belli, kaybeden belli ama bu kin, seçimin arkasından bunlar hiç hoş şeyler değil.”

Konu ile alakalı Bor Belediyesi’nden herhangi bir açıklama yapılmadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.