Hava Durumu

Saygı Sokak'ta altyapı çalışması son buldu!..

Niğde Merkez de bulunan Aşağı Kayabaşı Mahallesi Saygı Sokak’ta kısa bir süre önce başlayan altyapı çalışması son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2023 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2023 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Saygı Sokak'ta altyapı çalışması son buldu!..

Niğde Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve hem Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü hem de Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmaları neticesinde, Niğde’nin en işlek noktalarından biri olan Saygı Sokak’ta, kısa bir süre önce yağmur suyu hatlarının yenilenmesi amacıyla, 800 metre uzunluğunda koruge borular ile kolektör hattı yapıldı. Gerekli noktalara yağmur suyu ızgaraları monte edilerek, yolda bu birikintilerinin oluşması engellendi. Altyapıda kanalizasyon, su ve elektrik sistemleri de yenilendi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üstyapıya geçilerek, asfalt serimi yapıldı, kaldırım ve çevre düzenlemesi de tamamlanarak, yol kısa süre içinde vatandaşların kullanımına açıldı.

  
ÖZDEMİR; “ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”
İhtiyaç duyulan noktalara yeni yollar, yeni kavşaklar açtıklarını, bazı bölgelerde ise başta altyapı olmak üzere yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Saygı Sokak’taki çalışmalarımız, Belediyemize bağlı ekiplerimizin, kent genelinde sürdürdüğü koordineli, hızlı, güvenli ve kaliteli çalışmalara örnek teşkil edebilecek bir çalışmaydı. Tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Niğde’mizi modern, kullanışlı, konforlu; sokak, cadde, bulvar ve kavşaklara kavuşturmak için başlattığımız çalışmalarımız, aralıksız devam edecek.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.