Hava Durumu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Niğde'de !..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir dizi ziyaretler kapsamında ilimizi ziyaret etti. 

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2022 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2022 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Niğde'de !..

Sabah saatlerinde Niğde Valiliğini ziyaret eden Bakan Koca, Valilik binasında açıklamalarda bulundu. 

Valilik ziyaretinin ardından Grand Otelde Ak Parti Niğde Teşkilatı tarafından düzenlenen ve geniş katılım sağlanan "Türkiye Yüzyılı Başlıyor-2023'e doğru Şehir Buluşmaları" programı düzenlendi. 
Programda ilk olarak Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç söz aldı, Kılıç açıklamalarında eser ve hizmet çalışmaları kapsamında gece gündüz çalıştıklarını belirtti. 
"Türkiye Yüzyılı Başlıyor-2023'e doğru Şehir Buluşmaları" programında söz alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; pandemi döneminde dünyaya örnek olduklarını söyledi. 

Bakan Koca'nin ilimiz ziyaretinde Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ve çok sayıda kurum müdürü eşlik etti. 

CUMA NAMAZINI DIŞARI CAMİİNDE KILACAK 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Ak Parti Niğde İl Başkanlığı, Niğde Belediyesi ziyaretlerinin ardından Niğde Merkezde bulunan Dışarı Camiinde Cuma namazı kılacak. Cuma namazının ardından esnaf ziyareti yapacak olan Bakan Koca, Tıp Fakültesi öğrencileri ile buluştuktan sonra Niğde'den ayrılacak. 

VİDEO HABER 


Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.