Hava Durumu

Rektör Uslu, yurtları inceledi !..

NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı başlamasına kısa bir süre kala merkez kampüsümüzde yer alan yurtlarda incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2022 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2022 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Rektör Uslu, yurtları inceledi !..

Yurt incelemelerinde, NÖHÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Prof. Dr. Recep Çiçek ile Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü de eşlik etti.

Yurtlarda kalacak öğrencilerin herhangi bir sorun yaşamaması adına incelemelerde bulunduklarını ve kampüsümüzde fiziki anlamda gayet konforlu yurtlara sahip olduğumuzu ifade eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak kendimizi “Barınma Sorunu Olmayan Üniversite” olarak ifade ediyoruz. 11 bini aşkın yatak kapasitesi ile hem Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtlarımız hem de Üniversitemiz Ayhan Şahenk Öğrenci Yurdumuz hazırlıklarını tamamladı ve yerleşecek öğrencilerimizi bekliyor. Başta İl Gençlik ve Spor Müdürmüz İlker Ötgünlü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.