Hava Durumu

Rektör Uslu, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesini ziyaret etti !..

Rektör Uslu, ülkemizin modern tarım alanındaki kalkınmasına destek olmak istediklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2022 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2022 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Rektör Uslu, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesini ziyaret etti !..

NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’ni ziyaret ederek Tarımsal Genetik Mühendisliği Bölümü Araştırma ve Uygulama Serası başta olmak üzere üretim yapılan arazilerde ve diğer birimlerde incelemelerde bulundu. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya burada Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan da eşlik etti.

Ziyarette Rektör Uslu’ya, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Özden ve Doç. Dr. Halil Toktay Tarımsal Genetik Mühendisliği Bölümü Araştırma ve Uygulama Serasında ve diğer birimlerde yürütülen faaliyetler hakkında detaylı bilgiler verdi.

İncelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Uslu, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesinin markası “NOHUTT” adı altında önemli bir üretim merkezi olduğunun altını çizerek yürütülen çalışmalar ile ülkemizin modern tarım alanındaki kalkınmasına destek sağlamayı hedeflediklerini aktardı.

Tarım alanındaki çalışmalara ellerinden gelen akademik ve fiziki desteği sürdürmekte kararlı olduklarını da ifade eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu Niğde Tarım Konseyinin (NİTAK) bu amaç ve hedefle önemli çalışmalar yaptığını vurguladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.