Hava Durumu

Rektör Uslu planlama ve uygulama eğitimine katıldı !..

NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, “Hücre Kültürü ve Moleküler Teknikler Temelli Deney Planlama ve Uygulama Eğitimi”nin açılış törenine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2022 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2022 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Rektör Uslu planlama ve uygulama eğitimine katıldı !..

Tıp Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen programa Rektörle birlikte Dekan Prof. Dr. Üner Kayabaş ve akademisyenler eşlik ettiler.

Açılış konuşmalarıyla başlayan törende açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu sözlerine “Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından organize edilen Hücre Kültürü ve Moleküler Teknikler Temelli Deney Planlama ve Uygulama Eğitimi’nin açılış törenine hoş geldiniz. Hücre kültürü laboratuvarının kullanımı, moleküler teknik temelli deney planlamaları ile uygulamaları ve hücre kültürü uygulama alanları gibi birçok konuda tecrübe paylaşımının yapılacağı eğitim ile katılımcıların kurs sonunda laboratuvar deneyimi kazanmaları amaçlanıyor.” diyerek başladı.

“Temel teorik bilgilerin de aktarılacağı kursumuzu başarıyla tamamlayan kursiyerler, temel hücre kültürü ve moleküler analiz uygulamalarını yapabilme yetkinliğini kazanmış ve hücre kültürü laboratuvarında karşılaşılabilecek problemlere anında çözüm üretebilecek durumda olacaklardır” diyen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarını “Hücre Kültürü ve Moleküler Teknikler Temelli Deney Planlama ve Uygulama Eğitimi”nin verimli geçmesini temenni ederek noktaladı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu törenin ardından Tıp Fakültesi binasında incelemelerde bulundu ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.