Hava Durumu

Rektör Uslu KÜNİB 2022 Eğitim Fuarı’na Katıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve Eşi Öğr. Gör. Dilek Yaprak Uslu, Özbekistan’ın Taşkent şehrinde düzenlenen Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) 2022 Eğitim Fuarı’na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2022 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2022 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Rektör Uslu KÜNİB 2022 Eğitim Fuarı’na Katıldı

14 ülkeden 167 üniversitenin üyesi olduğu uluslararası bir akademik iş birliği kuruluşu olan KÜNİB tarafından, ülkemize yönelik yabancı uyruklu öğrenci akışını artırmak ve böylece YÖK’ün uluslararasılaşma vizyonuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen KÜNİB 2022 Eğitim Fuarı’nda, Prof. Dr. Hasan Uslu da Üniversite hakkında detaylı bilgileri paydaş Üniversitelerin temsilcileri ve program katılımcıları ile paylaştı.
KÜNİB 2022 Eğitim Fuarı’nda açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitenin uluslararası platformlarda akademik anlamdaki tanıtımının, gelecek vizyonunda da önemli katkılar sunacağını ve böylelikle Üniversitenin uluslararası eğitim kurumları arasında saygın bir yer edineceğini aktardı.
Rektör Uslu açıklamalarının ardından KÜNİB 2022 Eğitim Fuarı’nda, paydaşlarımız ile birlikte incelemelerde bulundu. Uslu ayrıca burada KÜNİB Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’a Üniversite anı tabağını hediye ederek düzenlenen fuar dolayısıyla kendisine teşekkür etti.
Program, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.