Hava Durumu

Rektör Uslu, Kariyer Fuarı toplantısına katıldı !.

Rektör Uslu, “Orta Anadolu Kariyer Fuarı Paydaşlar Toplantısı”na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Rektör Uslu, Kariyer Fuarı toplantısına katıldı !.

NÖHÜ Rektörü Uslu'ya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Kariyer Geliştirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cem Baltacıoğlu da eşlik etti.

Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Abdullah Gül Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Kırşehir Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörleri ve temsilcileri de katılım gösterdi.

Orta Anadolu Kariyer Fuarı Paydaşlar Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Rektör Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak eğitimlerini sürdüren ve mezun olan tüm öğrencilerimizin kariyerlerini destekleme noktasında kararlı olduklarını ifade ederek bu bağlamda Kariyer Geliştir Merkezimizin önemli faaliyetler yaptığını aktardı.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda Orta Anadolu Kariyer Fuarı Paydaşlar Toplantısı’nın kıymetli çıktılar sağlayacağına inandığını belirterek tüm paydaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görüş alış verişinde bulunulan toplantı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.