Hava Durumu

Polis ve mahalle bekçilerinden anlamlı bağış

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıldönümünde 177 polis ve mahalle bekçisi kan bağışında bulundu. 

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2022 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2022 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Polis ve mahalle bekçilerinden anlamlı bağış

Niğde Cumhuriyet Meydanında bulunan Kızılay mobil kan aracında Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ile birlikte 177 polis ve mahalle bekçisi kan bağışında bulundu.

Türk Polis Teşkilatının 177. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında konuşan Niğde  İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir konuşmasında şunları söyledi: 
"Polis teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü vesilesi ile 10 Nisan polis etkinlikleri kapsamında Niğde İl Emniyet Müdürlüğümüzce kan bağışına destek vermek amacıyla burada bulunuyoruz. Tüm personelime de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hem farkındalık yaratmak hem de Kızılay'a destek olmak amacıyla buradayız. Ben bu vesile ile kampanyamıza destek olan Kızılay Derneği Niğde Şube Başkanımız Kemal Gençoğlu'na da çok teşekkür ediyorum." 


Kızılay Derneği Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu kan bağışında bulunan Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve polis teşkilatına teşekkür ederken şunları söyledi: 


"Kan rezervlerimizin Ramazan Ayında azalmasından dolayı Niğde halkımızı kan vermeye davet ediyorum. Polis teşkilatımızın da kuruluşunun 177. yılından dolayı Niğde İl Emniyet Müdürümüz Adnan Özdemir'e ve polislerimize teşekkür ediyorum. İnşallah böylece kan rezervlerimizi de artırmış olacağız. Niğde bu konuda çok duyarlı. İnşallah kan bağışı artacak." 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.