Hava Durumu

Pentagon UFO mu düşürdü ?

Kanada'da görülen ve dünyanın dört bir yanından gelen resmi ve gayri resmi UFO gözlem ihbarlarının ardından bir açıklamada Pentagon'dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2023 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2023 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Pentagon UFO mu düşürdü ?

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) üç günde üçüncü kez “tanımlanamayan uçan obje (UFO)” düşürüldü. Bu son operasyon, bu ay ABD’nin hava sahasında tespit edilen ve dördüncü kez düşürülen cisim oldu. Fakat bu cismin ne olduğu ve nereden geldiği belirsizliğini koruyor. Yaşanan gelişmelerin ardından pazar günü ABD Başkanı Joe Biden, savaş uçaklarına Huron Gölü üzerinde tanımlanamayan cismi düşürme emri verdi. F-16 uçakları tarafından düşürülen cisim, etrafından iplerin sarktığı sekizgen bir nesne olarak kayıtlara geçti. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada yaklaşık 20.000 fit (6.000 metre) uçan cisim için sivil havacılık için de tehlike oluşturduğunu söyledi. 

Pentagon tarafından yapılan açıklamada ise düşürülen dört cisimden hiçbirinin silahlı görünmediğini veya herhangi bir saldırı tehdidi oluşturmadığını söylenerek;  ''ABD ve Kanada ekiplerinin düşürülen nesneyi bulmak ve incelemek için bir operasyon hazırladığını başlatacak" denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.