Hava Durumu

Otomobil, motosiklet, bisiklet ne varsa çalmışlar !..

Niğde Valiliği tarafından paylaşılan asayiş bülteni bir ayda yaşanan hırsızlık vakalarını gözler önüne serdi. Geçtiğimiz Eylül ayında yapılan çalışmalarda otomobil, motosiklet, bisiklet, demir ve çeşitli suçlardan birçok şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2022 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2022 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Otomobil, motosiklet, bisiklet ne varsa çalmışlar !..

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 11 ayrı motosiklet hırsızlığı ile ilgilisi olduğu üzerine haklarında işlem yapılan 11 şüpheli şahıstan 5'i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. 

11 ŞÜPHELİDEN 5'İ TUTUKLANDI 

Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; 11 ayrı motosiklet hırsızlığı üzerine yapılan çalışmalarda 11 şüpheli belirlendi. Belirlenen şüphelilerden 5'i adli makamlarca tutuklandı. Çeşitli il ve ilçelerden çalıntı kaydı bulunan dört adet motosiklet ise sahibine teslim edildi. 

ÇALINAN BİSİKLETLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ 

Niğde'de 2 ayrı bisiklet hırsızlığı ile ilgili olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilerce tutuklandı. Bisikletler ise sahiplerine teslim edildi. 

OTO HIRSIZI 5 KİŞİ TUTUKLANDI 

2 ayrı oto hırsızlığı ile ilgili olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 7 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak bunlardan 5’i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Suça konu iki otomobil sahiplerine teslim edildi. 

İŞYERİ VE KARAYOLUNDAN DEMİR ÇALDILAR 

Karayolu ve işyerlerinden demir çaldıkları belirlenen 5 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı. Şüphelilerden 2'si adli makamlarca tutuklandı. Suça konu olan demir malzemeler ise sahiplerine teslim edildi. 

Otomobil, motosiklet, bisiklet ve demir hırsızlığının dışında açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 9 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak bunlardan 5’i tutuklandı. İkamet ve kamu kurumlarından yapılan hırsızlık olayları ile ilgili olarak da 3 şüpheli belirlendi. Şüphelilerden 2'si çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar. Malzemeler ise sahiplerine teslim edildi. 

TOPLAM 37 ŞÜPHELİDEN 20'Sİ TUTUKLANDI 

Eylül ayı içerisinde yapılan çalışmalarda toplam 37 şüpheli yakalanırken, 20 şüpheli adli makamlarca tutuklandı. Çalınan malların çoğu ise sahiplerine teslim edildi.

"ÇALIŞMALARIMIZ HASSASİYETLE SÜRÜYOR" 

Niğde Valiliği tarafından paylaşılan basın metninde; "İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir." ifadeleri kullanıldı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.