Hava Durumu

Orhan Gencebay: Batı Erdoğan’dan Rahatsız

Usta sanatçı 14 Mayıs seçimlerine vurgu yaptı. Batı eski Türkiye'yi istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2023 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2023 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Orhan Gencebay: Batı Erdoğan’dan Rahatsız

Orhan Gencebay Canım Türkiye'm şarkısına klip çekti. Şarkısının Türkiye’nin seçimlere gidiceği zaman çıkacağını söyledi. 14 mayısın sadece Türkiye’yi değil dünyayı da etkilediğini söyledi.

Kötü niyetli kişiler, ülkeler başarılarımızdan oldukça rahatsız. halkımızın oylarıyla göreve gelen Recep Tayyip Erdoğan yönetimini yıkmak için içimizde ve dışımızda her kötülüğü yapmaktadırlar." dedi.

Art niyetli bazı ülkeler bizim başarılarımızdan rahatsız olduğunu söyleyen Gencebay:"Türkiye son dönemlerdeki kazanımlarıyla dünyanın en önemli ülkeleri arasına girmiştir ve daha da ileri gidecektir.

 Bu başarılarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve mesai arkadaşlarının önemli rolü vardır. Halkımızın oylarıyla göreve gelen Recep Tayyip Erdoğan yönetimini yıkmak için içimizde ve dışımızda her kötülüğü yapmaktadırlar. Aslında gayeleri R.T.E.'yi yıkmak değil, Türkiye’nin önünü kesmektir. Daha önceki yıllarda olduğu gibi ülkemizi kendi istedikleri gibi yönetmek, itaat ettirmektir.

Fakat ülkemiz artık bunları aşmıştır. Canım Türkiye'm çok güçlü bir ülkedir. Fransız tarihçiler "Allah Türkleri dünyaya adaleti yerine getirsin diye göndermiştir" demişlerdi, Alman tarihçiler ise "Türkleri tarihten çıkar tarih kalmaz" demişlerdi. Mesele  Türkiye'mizin bekası, geleceğidir. Ülkeme olan inancımı ve sevgimi 'Canım Türkiye'm' şarkısıyla anlatmaya çalıştım. Klibin giriş bölümüne de 'Cumhuriyetimizin 100. yılına armağanımdır' diye yazdım. Atamızın izinde büyük idealleri gerçekleştirme yolunda olan ülkemizin yolu hep açık olacaktır."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.