Hava Durumu

Ömür Kervanı ilk programıyla takdir topladı

Medya Haber Sitesi ve Kent Türk Televizyonu ortaklığında hazırlanan Ömür Kervanı belgesel serisi izleyicisiyle buluşmaya başladı. 

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ömür Kervanı ilk programıyla takdir topladı

Anlatacak hikayesi olanların, iz bırakanların, unutulmayan ve unutamayanların programı "Ömür Kervanı" her Cumartesi saat 20.30'da sizlerle. 

Her Cumartesi saat 20.30'da Medya Haber Sitesi ve Kent Televizyonu ekranlarında izleyicileriyle buluşacak belgesel filmde ilimiz tarihinde yerini almış konuklar yer alacak. 


İlk programın konuğu Ahmet Öncü


Niğde basınında yarım asrı aşan gazeteci geçmişi ile kamuoyu tarafından tanınan Ahmet Öncü, hayatı ve ilimize dair anılarıyla izleyicisini tarihte yolculuğa çıkardı.

Niğde'nin gelişip büyümesi adına yapılan kamuouyu çalışmaları, sahşi hayatına dair yaptığı samimi açıklamalarıyla ilgi toplayan Öncü, Medya Haber Sitesi ailesine teşekkür etti. 


Ömür Kervanı yolcuğuna devam edecek 


Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olacak Ömür Kervanı süpriz konuklarıyla yayın hayatına devam edecek. Önümüzdeki haftalarda da kesintisiz yayınlanacak olan programın konukları yayın anına kadar açıklanmayacak. 

Niğde'de ilk

Niğde tarihinde ilk kez yapılan belgesel serisi ile hem bir dönem resmediliyor, hem de gelecek kuşaklara hayat tecrübeleriyle ışık tutuluyor.

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.