Hava Durumu

Öğrenci projeleri beğeni topladı

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Niğde genelindeki okulları kapsayan "Ekolojik Bilinç" Temalı yarışma finali, Niğde Hüdavent Hatun Salonunda gerçekleşti. 

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Öğrenci projeleri beğeni topladı


"Ekolojik Bilinç" Temalı Geleneksel 3. Niğde Eğitimde İyi Örnekler Yarışması Finaline 20 okuldan 75 öğrenci projeleriyle katıldı. Orman yangınlarından, atıkların ayrıştırılması gibi bir çok projeye imza atan öğrenciler jüri değerlendirmesi sonucu sıralamaya girecek. Ekolojik bilinç noktasında alternatif yaklaşımların sergilendiği finalde doğa ve çevreye duyarlılığın artması amaçlanıyor. 
Açılışa Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 


Açılış konuşması yapan Niğde Valisi Mustafa Koç hayırlı olsun temennisinde bulunurken şunları söyledi; "Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçenlerden Allah razı olsun diyorum. Böyle güzel bir etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu oldum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum" 


Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar; "Pandemi sürecince ara verdiğimiz projemize bu yıl yeniden start vermiş olduk. İklim değişikliği ve ekolojik konularda farkındalık oluşturmak amacıyla 20 okul 75 öğrenci ile çalışma yaptık. İnşallah hayırlı olur."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.