Hava Durumu

NÖHÜ ve Memur-Sen anlaştı !..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Memur-Sen Niğde İl Temsilciliği Arasında İş Birliği Protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2022 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2022 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
NÖHÜ ve Memur-Sen anlaştı !..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Memur-Sen Niğde İl Temsilciliği arasında lisansüstü eğitim alanında gerçekleştirilecek iş birliğinin usul ve esasların düzenlendiği iş birliği protokolü imzalandı.

Memur-Sen Niğde İl Temsilciği üyelerinin meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip ederek, bilgi ve becerilerini artırmalarına yönelik lisansüstü eğitim alma ihtiyaçlarının karşılanmasının amaçlandığı protokole NÖHÜ adına Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Memur-Sen Niğde İl Temsilciliği adına ise İl Temsilcisi Hasan Orhan imza attı.

Protokole göre, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünde yürütülen II: Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları için her eğitim-öğretim yılı başında belirlenen eğitim ücretlerinde, Memur-Sen Niğde İl Temsilcilği üyelerine indirim uygulanacak ve indirim oranları, her bir yüksek lisans programına kayıt yaptıran üye sayısı, verilen kontenjanın ’u kadar %5, %20’si kadar , %30’u kadar , %40’ı kadar %20, %50’si ve üzeri üyeler için %25 şeklinde uygulanacak. Ödemeler, Üniversitenin uygun gördüğü ödeme şekilleri ile yapılacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Uslu, eğitim konusunda Niğdemizin tüm paydaşlarına fırsatlar sunmaya hazır olduklarını ifade ederek bu tarz ikili iş birlikleri ile lisansüstü eğitim imkanlarının daha geniş bir kitleye ulaştırılmasının hedeflendiğini de belirtti. Rektör Uslu ayrıca imzalanan protokol dolayısıyla Memur-Sen Niğde İl Temsilcisi Hasan Orhan’a teşekkür etti.

Memur-Sen Niğde İl Temsilcisi Hasan Orhan ise açıklamalarında, protokolün imzalanması sürecindeki destekleri ve gerçekleştirilen iş birliği dolayısıyla Rektör Uslu’ya teşekkür ederek Memur-Sen Niğde İl Temsilciliği olarak üyelere kişisel gelişim anlamında önemli katkılar sağlayacak bu tarz iş birliği çalışmalarını da aralıksız yürüttüklerini aktardı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.