Hava Durumu

NÖHÜ tarım işçilerine büyük müjde!..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Tarım-İş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile tarım işçilerine 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 45 oranında zam yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
NÖHÜ tarım işçilerine büyük müjde!..

Protokol öncesinde tarım işçileriyle bir araya gelen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve yönetim kadrosu, bir süre tarım işçileriyle sohbet ederek taleplerini dinlediler.

Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Hasan Uslu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Üniversite yönetimi olarak tüm işçilerimizin emeklerinin korunması ve kendilerine refah içinde bir yaşam sunabilmek adına maddi desteğin sağlanması hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün yapacağımız ek protokol de buna en açık örnekler arasında yer almaktadır. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi için her personel aynı derecede önemli ve kıymetlidir.” dedi. 

İmza törenine işveren tarafını temsilen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Genel Sekreter V. Abdulgani Özkan, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ercan Kök, İdari ve Mali İşler Daire Başkan V. Kürşat Kılıç, Av. Yasemin Karagöz katılırken, işçi tarafını temsilen ise Tarım-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Receb Kocapiçak, Konya Şube Başkanı ve Türk-İş Bölge Temsilcisi Abdülkadir Tamak, Endüstriyel İlişkiler Uzmanı Aykut Şöhret katıldı.

Düzenlenen toplantı sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Tarım-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Receb Kocapiçak ile beraber protokol imzalandı. Tören hatıra fotoğrafı çekimiyle sona buldu.

Haber: Sevilay Arıkan

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.