Hava Durumu

NÖHÜ ile İŞKUR İş İstihdamı Protokolü İmzaladı!..

Ömer Halisdemir Üniversitesi ve İŞKUR Niğde İl Müdürlüğü arasında öğrencilere iş istihdamı oluşturmak amacıyla protokol imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2022 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2022 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
NÖHÜ ile İŞKUR İş İstihdamı Protokolü İmzaladı!..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve İŞKUR Niğde İl Müdürlüğü arasında İŞKUR’da görevli İş Kulübü Liderleri aracılığıyla öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, öz geçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunmak ve iş birliği ile kariyer günü ve istihdam buluşmaları programları düzenlemek amacıyla protokol imzalandı.

Senato salonundaki imza törenine  Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, İŞKUR Niğde İl Müdürü Ali Bingül, Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü  Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu ve Kariyer Geliştirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cem Baltacıoğlu katıldı.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, iki kurum arasında kurulacak iş birliği ile Üniversitenin Niğde iline olan akademik desteğinin artarak devam edeceğini ve bu tür iş birliklerine her zaman açık olduklarını vurguladı.

İŞKUR Niğde İl Müdürü Ali Bingül ise açıklamalarında desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tören günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.