Hava Durumu

NÖHÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan oldu

Niğde'de yılın hekimi seçilen Niğde Ömer Halisdemir Üniveristesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Doğan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
NÖHÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın katılımlarıyla İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" temasıyla kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde, Niğde’de yılın hekimi olarak seçilen Doğan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine getirildi.

(MUSTAFA DOĞAN)

Dr. Mustafa Doğan, 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Osmaniye merkez, Kırıkhan, İskenderun ve Hatay merkezde fedakarca yürüttüğü çalışmalardan dolayı geçen ay yılın doktoru seçilmişti.

3 yıldır Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Yakup Çetinkaya ise görev süresinin dolması ile veda açıklaması yayınladı. Çetinkaya açıklamasında, "Yer ve görev fark etmeksizin, devletime ve milletime hizmetin en iyisini sunmak için aralıksız çalışmaya devam edeceğim. Yaklaşık 3 yıldır büyük bir onur ve gurur ile sürdürmüş olduğum Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimlik görevimden görev süremin bitmesi nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte herkes için en iyi hizmeti sunmak ve Niğde’mize on yıllarca hizmet edecek olan yeni hastanemizin inşasına katkı sunmak için tüm gücümüz ile çalıştık. Sağlık Bakanlığımız, birlikte çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğum Valilerimiz Cahit Çelik ve Mustafa Koç, milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Emrah Özdemir, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Koray Okur, mesai gözetmeksizin çalışan tüm hastane personelimize, başhekim yardımcılarıma, başarılı çalışma ekibime ve tüm Niğde halkına teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Bana hep destek olan büyüklerime, dostlarıma ve birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yer ve görev fark etmeksizin, Devletime ve milletime hizmetin en iyisini sunmak için azim, heyecan ve gayretle aralıksız çalışmaya devam edeceğim. Dualarınızı beklerim" ifadelerini kullandı.

(YAKUP ÇETİNKAYA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.