Hava Durumu

NÖHÜ AÜB 2024 Üniversite Tanıtım Fuarına ev sahipliği yaptı

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) bünyesindeki üniversitelerinde katılımıyla 11 ilde düzenlenen 2024 Üniversite Tanıtım Fuarı’nın üçüncüsü, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ev sahipliğinde Niğde'de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
NÖHÜ AÜB 2024 Üniversite Tanıtım Fuarına ev sahipliği yaptı

Fuara Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Küçüktuna, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, il protokolü ve çok sayıda aday öğrenci katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, açış konuşmaları ve kurdele kesimi ile 16 üniversitenin stantlarının gezisiyle devam etti. 


“Önemli Bir Organizasyona Ev Sahipliği Yapıyoruz”
Açılışta konuşma yapan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversitemizin önemli bir tanıtım organizasyonuna ev sahipliği yaptığına vurgu yaptı. Fuarın  Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi himayesinde tertip ediliyor olmasından ve 16 farklı üniversiteyi Niğde'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Uslu konuşmasında ayrıca Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ilgili gelişmeleri katılımcılara aktardı. 
Konuşmasında “Böylesine önemli bir organizasyonda emeği geçen başta Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Fatih Altun Hocamıza ve birlik üyesi üniversitelerimizin kıymetli rektörlerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanan Rektör Uslu, 16 farklı üniversitenin Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi himayesinde bir araya geldiği fuara desteklerinden dolayı Niğde Valiliğine, Niğde Belediyesine ve Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.
Programda ayrıca Niğde Valisi Cahit Çelik ve AÜB Dönem Başkanı ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun da katılımcılara hitap etti. Protokol konuşmalarının akabinde fuar, kurdele kesimi ve stant gezisinin ardından üniversiteye hazırlanan aday öğrencilerin 16 üniversitenin stantlarını ziyaretiyle devam etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.