Hava Durumu

Niğdeliler Ankara'da toplandı !.. 

Başkent Niğde Vakfı ve Ankara Niğde Dernekler Federasyonunun birlikte organize ettiği "Niğde Dayanışma Gecesi" 26 Kasım 2022 Cumartesi günü Etimesgut Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2022 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2022 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğdeliler Ankara'da toplandı !.. 

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI 
Konuk olarak geniş katılım sağlanan programa; Başkent Niğde Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Buluş ile vakıf yönetimi, Ankara Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Ünsal ile dernek yönetiminin yanısıra; 
Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Yargıtay 12. Ceza Daire Başkanı Ahmet Er, Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Ahmet Altun, NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu, NESOB Başkanı Alim Yeşil, Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık, NİTSO Meclis Başkanı Serdar Ecemiş, İçişleri Bakanlığı yapmış olan Niğdeli hemşerimiz Muzaffer Ecemiş ve çok sayıda konuk katıldı. 
Etimesgut İlçesinde düzenlenen programda; Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Başkan Yardımcısı Niğdeli Alaaddin Sonat da yer aldı. 
Niğde Valisi Mustafa Koç ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz da dayanışma gecesinde kutlama telgrafı gönderdiler. 
Etimesgut Beledeyisinin ev sahipliği yaptığı gecede; katılımcılar Niğde lobisinin oluşturulması ve güçlendirilmesi adına fikir alışverişinde bulundular. 
Düzenlenen programda sunuculuk görevini Ülgen Erdem Özalp yaparken, sanatçı olarak da Ünal Ecemiş, İmran Koç, Özgür Eren ve Selma Geçer yer aldı. 
Eğlenceli anlara sahne olan program hatıra fotoğrafının ardından son buldu. 
 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.