Hava Durumu

Niğdeli gazeteci Yavuz Donat gündemi değerlendirdi

Deneyimli gazeteci Şerife Türkeş Niğde heyetiyle birlikte duayen gazeteci Yavuz Donat'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğdeli gazeteci Yavuz Donat gündemi değerlendirdi

Küresel Gazeteciler Konseyi Niğde İl Temsilcisi, Medya Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni ve Kent Türk Televizyonu Niğde sorumlusu Şerife Türkeş; Sabah Gazetesi Ankara Bürosunda duayen gazeteci Yavuz Donat'ı, Çankaya Kaymakamı hemşerimiz Murat Duru, ilimizin yetiştirdiği efsane bakanlarından Akın Gönen ve Başkent Niğde Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Buluş ile birlikte ziyaret etti. 

Niğdeli duayen gazeteci Yavuz Donat, Medya Haber Sitesi ve Kent Türk Televizyonuna özel açıklamalarda bulundu. 
Donat: "Liste yapmak kolay iş değil" 
Şerife Türkeş'i Sabah Gazetesi Ankara Bürosunda ağırlayan Yavuz Donat siyasi partilerin oluşturduğu milletvekili listeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Liste yapmanın liderler için çok zorlu bir süreç olduğunu belirten Yavuz Donat, milletvekili listelerine yönelik soruya karşın şunları söyledi;

"Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun, memnun olmayanlar da olabilir. Listeyi beğenenler çıkar beğenmeyenler çıkar. Bunlar her seçimde olur. Bir hafta bunlar sürer. Sonra taşlar yerine oturur. Liste yapmak kolay bir iş değildir. Parti içi dengeler vardır. Kolay iş değil, gelenler sevinir, gidenler üzülür. 

Siyasetin itibarının bu kadar düştüğü dönemde gençlerin bu kadar siyasete istekli olması, sıralamalarda kendilerine bu kadar yer bulmaları Türkiye açısından gurur verici. Türk kadınının listelerde önemli sayıda yer bulması da çok önemli. 

Asrın en önemli seçimi gibi söylemler olur. Bütün seçimlerde bunlar konuşulur. Kararsız seçmen sayısının çok olduğunu düşünmüyorum. Herkes kararını vermiş görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler." 

Şerifet Türkeş, Yavuz Donat ve Hasan Türkeş.

Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Eski Devlet Bakanı Akın Gönen, Yavuz Donat, Başkent Niğde Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Buluş, Hasan Türkeş, Şerife Türkeş, Yavuz Donat'ın editörü Yaşar Önel 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.