Hava Durumu

Niğde Sağlık-Sen Kongresinde Doğan, güven tazeledi !..

Niğde SAĞLIK-SEN 5. Olağan Kongresi gerçekleşti. Sağlık-Sen Niğde Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda tek listeyle yapılan seçimde, mevcut Şube Başkanı Ebuzer Doğan güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2022 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2022 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Sağlık-Sen Kongresinde Doğan, güven tazeledi !..

Yoğun katılımla gerçekleşen kongreye; Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan ve Yasin Barutcu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, Memur Sen İl Temsilcisi Hasan Orhan, Diyanet-Sen Başkanı Murat Dundar, Niğde TÜGVA Başkanı Burak Yaşar, Hak-İş Başkanı Kadir Yenel, Öz Sağlık-iş Başkanı Kevser Çevik'in yanısıra; Kayseri, Aksaray, Nevşehir, Adana Sağlık-Sen başkan ve yönetimleri de Niğde Sağlık-Sen 5. Olağan Kongresinde yerini aldı. 

Niğde Şube Başkanı Doğan: Sağlık-Sen Vefanın, Emeğin ve Mücadelenin Sendikasıdır

Sağlık-Sen’in kuruluşundan bugüne kadar gelen misyonundan sapmadan mücadele ettiklerini ve vizyonlarını geliştirdiklerini belirten Niğde Şube Başkanı Ebuzer Doğan, “Sağlık-Sen içi boş bir tabela sendikası değildir. Sağlık-Sen vefanın, emeğin, mücadelenin sendikasıdır” diye konuştu.  

Göreve geldikleri günden beri tüm sağlık çalışanlarına ulaşmak, onların gönüllerine dokunmak gayesi ile çalıştıklarını belirten Doğan, “Yeni dönemimizde de tüm arkadaşlarımızla durmadan, yılmadan, yorulmadan koşturmaya devam edeceğiz. Sağlık-Sen bir okuldur. Yeni dönem de geleceğin Sağlık-Sen yöneticilerini, başkanlarını yetiştirme gayesi ile hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçimde, Mevcut Şube Başkanı Ebuzer Doğan güven tazeledi. 

Sağlık-Sen Niğde Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Ebuzer Doğan, Şube Sekreteri Salih Şahin, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emrah Taşdelen, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tamer Kurt, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Korkmaz, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gönç.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.