Hava Durumu

Niğde Emniyet Müdürlüğü "Hırsızlık olaylarına izin vermeyeceğiz"

Niğde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekiplerince yapılan çalışmalarda çok sayıda hırsızlık olayları çözülürken, faailler de yakalandı. 

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Emniyet Müdürlüğü "Hırsızlık olaylarına izin vermeyeceğiz"

Motosiklet hırsızı 11 kişi gözaltına alındı 
Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; farklı tarih ve zamanlarda 6 ayrı hırsızlık vakalarında 11 şüpheli gözaltına alındı. Çalınan 6 motosiklet ise sahiplerine teslim edildi. 

Köpek çalmışlar 
Niğde İl Emniyet Müdürlüğünün Niğde Valiliği aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunduğu basın metninde; yine motosiklet ve hayvan hırsızlığı suçlarından 3 şüpheli hakkında işlem başlatıldığı belirtildi. 


Kitap da çaldılar 
Ülkemizde kitap okuma oranları göz önüne alındığında çalınması muhtemel görünmeyen kitapların da çalındığı göründü. Dikkat çeken hırsızlıkta 2 ayrı işyerinden 179 kitabın çalındığı, ancak emniyet güçlerince yapılan çalışmalarda 2 şüphelinin yakalandığı açıklandı. 


Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince yapılan çalışmalarda diğer hırsızlık vakalarına ilişken veriler şu şekilde; 
3 ayrı oto hırsızlığından yakalanan 3 şüpheli hakkında işlem başlatıldı. 
Yine ilimiz merkezinde çalındığı bildirilen 3 bisiklet de bulunarak sahiplerine teslim edildi. Bisiklet hırsızlığı ile ilgili olarak 3 şüpheli hakkında çalışma başlatıldı. 


Adres ve kimlik verilerinin paylaşılmadığı basın metninde evde gerçekleşen hırsızlıkla ilgili olarak da 2 şüphelinin tutuklandığı belirtildi. 
Çalıntı kaydı olan motosiklet üzerindeki iki şüpheli şahıs hakkında işlem başlatıldı. Söz konusu motosiklet ise sahiplerine teslim edildi. 
1 şüpheli hakkında da; kaybolmuş veya hata sonucu ele geçmiş eşya hakkında tasarruf kullanmasından dolayı yakalandı. Ele geçirilen materyal ilgili birimlere teslim edildi. 
Can ve mal güvenliği konusunda tüm tedbirler alındı 
Niğde Valiliği tarafından paylaşılan basın metninde; ilimizin can ve mal güvenliği noktasında gerekli tüm tedbirlerin alındığı, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanması hususunda gerekli çalışmaların hassasiyetle yürütüldüğü belirtildi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.