Hava Durumu

“Niğde Dijital Kariyer Günleri” etkinliği sona erdi!..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi ve Niğde Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan ve iki gün süren “Niğde Dijital Kariyer Günleri” bugünkü eğitimle son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2023 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2023 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
“Niğde Dijital Kariyer Günleri” etkinliği sona erdi!..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi (KAGEM) ile Niğde İŞKUR Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırlamış olduğu ‘Niğde Dijital Kariyer Günleri’ etkinliği 19-20 Haziran tarihlerinde saat 13:45’te başlamıştı. İki gün süren eğitim kapsamında alanında uzman konuşmacılar ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri ve mezunları bir araya geldi.

Öğrencilerin kariyer planlarını şekillendirecek adımlar atarken, geleceklerini iyi planlamaları adına düzenlenmiş olan dijital etkinliğin ilk gününde, Eğitim Tasarım Uzmanı / Profesyonel Koç, Serkut Kızanlıklı “Kariyer Yolculuğunda 21. Yüzyıl Yetkinlikleri”, HEKTAŞ / OYAK, İnsan Kaynakları Direktörü, Çiğdem KARAKUŞ “İK Bakış Açısıyla, İş Dünyasının Gençlerden Beklentileri”, CCN Holding, CHRO (Üst Düzey İnsan Kaynakları Yöneticisi) Birol Saylan, “Güçlü Bir Kariyere Sahip Olmak” ve Gümüştaş Madencilik, İnsan Kaynakları Müdürü Cem Murat TÜRKKAN, “Meslektaş Adaylarına Kariyer Tavsiyeleri”  ile ilgili konularda üniversite öğrencilerine ve mezunlara tavsiyelerde bulundu.

Dijital etkinliğin ikinci gününde ise, Kariyer.net, Kariyer Danışmanı Tuba KARADAĞ İYİOKUR, “Gençlere Kariyer Tüyoları”, Enerjisa Üretim, Çalışan Deneyimi Mentörü ve İnsan & Kültür İş Ortağı Fatma GÜNEY LAÇİN, “İşe Alım ve Değerlendirme Süreçleri”, Türkiye Uzay Ajansı, Uzay Sistemleri ve Araçları Daire Başkanı Ali BAYGELDİ, “Türk Uzay Sanayii'nde Kariyer Olanakları” ve TOBB Niğde Kadın Girişimciler Kurulu, İcra Kurul Başkanı Goncagül BİLEN, “İşveren Bakış Açısıyla, İş Dünyasının Gençlerden Beklentileri” ile ilgili konularda tavsiyelerde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.