Hava Durumu

Niğde’de Yaz Sporları Okullarının açılışı gerçekleşti!..

Niğde Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okullarının açılışı gerçekleştirildi. 

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2023 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2023 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde’de Yaz Sporları Okullarının açılışı gerçekleşti!..

Açılışı gerçekleştirilen Yaz Sporları Okullarının, 5 bin 500 gencinin faydalanabileceği, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Masa Tenisi, Kick Boks, Taekwondo, Jimnastik, Halter, Futbol, Hentbol, Tenis, Muaythai, Okçuluk, Judo, Voleybol, Kayak, Güreş, Satranç, Boks, Bocce- Dart ve Yüzme olmak üzere (yüzme branşı haricinde) ücretsiz olarak uygulanacak Gençlik Spor Bakanlığı Spor Okullarında bu yaz toplam 21 branşta eğitim verileceği açıklandı.


ÖZDEMİR; “SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR”
Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa katılım sağlayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bu yıl 21 branşta 5 bin 500 gencin faydalanacağı okulların, gençlerin zihinsel ve bedensel gelişiminde önemli rol oynayacağını vurgulayarak; “Yaz aylarını iyi değerlendirmek isteyen Niğdeli gençlerimizi çok güzel aktiviteler bekliyor. Niğde Belediyesi olarak, Niğde Belediyespor ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz ‘Yaz Spor Okulları’ açılış programına katılım sağladık. Sağlıklı bir hayat için yaz spor okullarımıza katılan gençlerimize başarılar diliyorum. Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Masa Tenisi, Kick Boks, Taekwondo, Jimnastik, Halter, Futbol, Hentbol, Tenis, Muaythai, Okçuluk, Judo, Voleybol, Kayak, Güreş, Satranç, Boks, Bocce- Dart ve Yüzme branşlarında açılan yaz spor okulumuzda sadece yüzme ücretli olacak. Sağlıklı bir yaşam için Niğde Belediyesi olarak gereken her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Bilindiği üzere sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.  Yaz spor okulumuz tüm gençlerimiz için hayırlı olsun.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.